Ayerbe Industrial de Motores, S.A. - Grues taller i ponts-grua

Giskb

Puente grua: ponts lleugers de translació manual fins a un màxim d'1.250 quilograms

Fotografia de Puente grua
L'empresa suïssa Gis, representada per Ayerbe Industrial de Motors i especialitzada en la fabricació de polispasts elèctrics de cadena fins a 5.000 kg, ofereix a Espanya la línia de ponts lleugers Giskb de translació manual fins a un màxim d'1.250 kg.

El sistema KB deu el seu nom a la patent del sistema de corbat del perfil, sobre el qual es realitzen tot un seguit de variacions per adaptar-se a tot tipus d'estructures metàl·liques, de formigó, prefabricats, etc.

Aquests ponts lleugers estan dissenyats per realitzar els moviments de translació manualment que amb un mínim esforç es traslladen embalums fins als 1.250 kg.

Els avantatges d'aquests sistemes sobre el tradicional pont grua són: menor cost de l'estructura que suporta el pont tradicional, menor necessitat d'elements de muntatge (no es necessita grues, ni camions, ni altres elements mecànics, el muntatge d'aquest sistema es realitza manualment amb l'ajuda d'una escala), en locals de poca altura s'aprofita al màxim la distància entre el sostre i el ganxo i té un menor cost global per no necessitar testeres ni maniobres addicionals.