Metso España, S.A. - Premses per a metalls i ferralla

Metso Minerals-Plantas Trituradoras EtaBriq

Premses briqueteadoras: amb capacitat de producció de fins a 9 t/h

Fotografia de Premses briqueteadoras
La premsa briqueteadora processa eficientment i de forma fiable encenalls de metall i pols metàl·lica en briquetas d'alta densitat. Premses per reciclar encenalls d'acer, ferro colat, metalls no fèrrics i barreja de metalls i poden ser reutilitzats. La premsa briqueteadora augmenta en eficiència l'eliminació de residus amb la separació de les deixalles ja que durant el processament de premsatge s'extreuen les emulsions i olis per al seu posterior reciclatge. Atès que les briquetas són molt compactes, les pèrdues de fusió es redueixen al mínim igual que els costos de magatzematge i transport.

La premsa briqueteadora processa gairebé tot tipus d'encenalls de ferralla, la qual cosa permet una gran varietat d'aplicacions. El diàmetre de l'eina, i per tant, el diàmetre de la briqueta, s'adapten individualment al material d'alimentació per aconseguir un bon equilibri entre densitat, força i capacitat de producció. El sistema de doble acció de compactació minimitza les pèrdues de fricció i augmenta la densitat de la briqueta; millorant l'estabilitat i la qualitat de les briquetas.

Les briquetas de metall produïdes tenen una densitat molt alta i són excel·lents per la seva refundición en forns verticals i d'inducció. L'operari pot ajustar la longitud i densitat de les briquetas, encara que aquestes també depenen de la densitat i propietats mecàniques del material d'alimentació.

Dades tècniques:

- Capacitat: 4-9 t/h

- Accionament: 2 x 90 kW

- Diàmetre de l'eina: 140-210 mm