Plataformas Elevadoras JLG Ibérica, S.L. - Plataformes autopropulsades

JLG 1250AJP, JLG Liftlux, AccessMaster

Plataformes per a treballs: la gamma completa abasta des d'elevadors compactes fins a tisores

Fotografia de Plataformes per a treballs
La signatura JLG ofereix una àmplia gamma de plataformes per al treball a tot el món que abasta tots els tipus, des d'elevadors de personal compactes fins a tisores i tot tipus d'elevadors amb braç, amb versions diésel i de bateria, braços telescòpics i articulats i pals verticals. A la part alta d'aquesta gamma se situen els elevadors telescòpics i els articulats coneguts com a sèrie “Ultra Boom” amb el seu model més representatiu en el sector, l'elevador articulat amb braç 1250AJP. Aquesta màquina es caracteritza per la seva altura màxima de 38,1 m i, gràcies a la seva extraordinària zona de treball, fins a 19,25 m d'abast horitzontal amb una elevació en vertical per sobre de 18,44m. L'elevador 1250AJP té una capacitat de càrrega de 450 kg així com l'exclusiva funció JibPlus de 2,44 m que proporciona una rotació horitzontal i vertical del braç. Es tracta d'una de les unitats més grans i versàtils del sector dels equips d'accés.

A un nivell inferior es troben les màquines autopropulsadas de braços rectes i articulats, des de l'elevador telescòpic de 20,12 m modelo 660SJ, fins al model 510AJ d'elevador articulat de 15,81 m.

La companyia disposa també d'una àmplia gamma molt versàtil de tisores, des d'unitats de bastidor estret (0,76 m d'amplària) amb bateries fins a models diésel de gran capacitat com el model JG Liftlux 260-35, de 26 m, amb la seva espaiosa plataforma de 6,50 m.

La gamma d'aplicacions es va ampliant, amb nous usos des del manteniment diari en comerços i fàbriques fins a situacions d'alta tecnologia, com la instal·lació de motors en avions. L'empresa ofereix una completa sèrie de models maniobrables que inclouen unitats autopropulsadas i amb rodes. Des dels robusts models Toucan amb braços giratoris i els carretons elevadors com la SSV-10 fins als models de tracció humana AccessMaster i els models Manlift per a personal, la gamma JLG abasta una gran varietat d'aplicacions.