Tecnitel, S.L. - Tècniques i Treballs d'Elevació -

ATN Piaf Piaf1000r

Plataformes elevadores masteler vertical: equipada amb rodes anti-petjades

Fotografia de Plataformes elevadores masteler vertical
Plataforma de masteler vertical, amb una altura de treball de 10,04 metres, equipada amb rodes anti-petjades. Aquesta plataforma elèctrica protegeix igualment les superfícies fràgils, a causa de la reduïda pressió que exerceix contra el sòl. La seva tecnologia hidràulica, li garanteix una excel·lent fiabilitat i facilita el manteniment amb la finalitat de reduir temps i costos.

Avantatges de la plataforma elevadora PIAF 1000R: eficient gràcies a la rotació de la torre en 2 x 110°, suavitat de moviments de translació gràcies al seu joystick hidràulic, fàcil manteniment, gran autonomia, bateria d'alta capacitat, concebuda per a un ús intensiu.

Característiques estàndard, rodes de cautxú antihuellas, comandament de moviments verticals hidràulic i progressiu, desplaçaments controlats mitjançant joystick hidràulic, bateries de tracció de 575 Ah 24 V amb sistema automàtic de farcit, carregador de bateria HF 85 A, tres velocitats, ganxos d'ancoratge, bomba manual d'emergència, indicador de descàrrega amb cort al 80%, indicador d'inclinació amb alarma, detector de sobrecàrrega, comptador d'hores i cistella de gran amplitud.99997