Tecnitel, S.L. - Tècniques i Treballs d'Elevació - Plataformes aèries sobre erugues

Hinowa LightLift 14.72

Plataforma aèria sobre erugues: amb una rotació de 360º

Fotografia de Plataforma aèria sobre erugues
La plataforma aèria sobre erugues LightLift 14.72 d'Hinowa, comercialitzada per Tecnitel, S.L., compta amb un sistema de cèl·lula de càrrega, amb coixinets de boles verticals, que permet un control immediat, precís i constant de les possibles sobrecàrregues en la cistella, inhibint qualsevol moviment si se supera la càrrega admesa. El posicionament i l'estabilització de la plataforma no queda lliurat al sentit comú de l'operari sinó a un nivell electrònic de precisió que permet estabilitzar la plataforma amb una inclinació màxima de 3º. Per garantir una menor pressió sobre el sòl està proveïda de discos de suport de grandària grans i orientables. Si falta contacte amb el sòl, fins i tot d'un solament dels 4 peus, l'operari no podrà fer cap moviment, excepte retornar a una posició segura. Aquesta plataforma ha estat dissenyada i fabricada amb materials d'espessor prim però amb alta resistència.

Els distribuïdors i els tubs hidràulics se substitueixen per comandaments i distribuïdors electroproporcionales que garanteixen seguretat i suavitat en el control. Pesa menys d'1.400 kg, la qual cosa permet transportar-la en camions petits o carretons remolcats.

La rotació d'aquesta plataforma és de 360° gràcies a una patent Hinowa que permet que la rotació superi el topall mecànic.