Tecnitel, S.L. - Tècniques i Treballs d'Elevació - Plataformes aèries sobre erugues

Hinowa Lightlift 19.65

Plataforma aèria amb erugues: permet treballar sobre una paret vertical amb la màquina a 90°

Fotografia de Plataforma aèria amb erugues

La plataforma aèria amb erugues Hinowa Lightlift 19.65, comercialitzada per Tecnitel, S.L., està construïda enterament en acer especial d'alta resistència que ha permès reduir el seu pes i volum. El cinematismo estudiat per la Lightlift 19.65 consisteix en el moviment en parell dels quatre braços, per que s'obté altura de treball i permet treballar sobre una paret vertical amb la màquina a 90° sense intervenir sobre els comandos de prolongació. La cistella giratòria facilita les operacions sobre la paret vertical també amb la màquina en paral·lel.

Una altra novetat és la incorporació d'un sistema de control de velocitat dels moviments que acobla el circuit electrohidráulico amb el nou motor Profunda 15 CV, equipat d'un sistema de control retroactiu de la velocitat de la rotació de l'eix. En funció del moviment que es pensa realitzar sobre la plataforma, es regulen automàticament els girs del motor per obtenir la velocitat del moviment adequada.

Aquesta plataforma, que s'eleva fins als 19 m d'altura i els 6,5 m d'abast, compta amb cinemàtica mecànica en els braços, per garantir l'eliminació dels regs deguts a l'eventual malfuncionamiento dels sensors elèctrics de posició sobre els braços o sobre els estabilitzadors. El sistema de la cèl·lula de càrrega, patentat Hinowa, controla amb gran precisió els pesos de les persones i dels equips que s'introdueixen en la cistella i, en cas de superar el pes permès, bloqueja cada funció de la màquina.

La possibilitat de maniobrar la plataforma amb comandament a distància permet a l'operador estar a una distància de seguretat del carro , evitant estar en la cistella durant els temps de càrrega i descàrrega del camió. La plataforma està dotada d'un motor elèctric que garanteix la possibilitat de treballar sense emissions de gas o soroll. El carro amb eixamplament garanteix una gran estabilitat durant els temps de translació sobre terrenys difícils. El posicionament de la plataforma no deu superar els 3 graus d'inclinació; aquesta fase es controla a través d'una bombolla electrònica que controla la perfecta estabilització.