Spraying Systems Spain, S.L. (Autojet) - Pistoles polvoritzadores

Pistoles automàtiques: d'alta velocitat

Fotografia de Pistoles automàtiques
Spraying Systems Co. presenta la seva gamma de pistoles de pulverización PulsaJet per a aplicacions en processos automàtics. Aquestes pistoles són accionades elèctricament a 24 Vcc amb una operació d'obertura/tanqui de fins a 10000 cicles per minut. Gràcies a això permet automatitzar qualsevol procés de pulverización de forma intermitent com per exemple dosatge d'agents antimicrobianos, aplicació de desmoldeantes, aplicació de recobriments, cort per doll d'aigua, humectación, etc.

Les possibilitats de polvoritzar qualsevol liquido són gairebé il·limitades ja que es poden adaptar a aquestes pistoles des dels filtres amb barreja d'aire-liquido per a l'aplicació de productes viscosos, fins a la gamma completa Unijet de filtres hidràulics en doll pla, con ple, airless, etc.

Així mateix, aquestes pistoles es poden utilitzar per aplicar quantitats precises de producte en continu, en línies de producció de velocitat variable, la qual cosa permet estalvis normalment de més d'un 20 % de producte. El funcionament consisteix en un control PWM en el qual es vària la freqüència de pulsació de la pistola en funció de la velocitat de la línia, aconseguint que l'aplicació de producte sigui sempre constant. Amb la pistola PulsaJet i el control PWM es pot arribar a ràtios d'aplicació d'1 a 1000.

Altres accessoris disponibles permeten completar la instal·lació del sistema de pulverización automàtic: tancs de pressió, electrovàlvules, reguladors de pressió, filtres, etc.