Schlüter Systems, S.L. - Perfils per rematar

Schlüter Trep-SE/-S/-B

Perfils: per a esglaons antilliscants

Fotografia de Perfils
Schlüter-Trep-ES/-S i B són perfils especials per al condicionament antilliscant i estèticament atractiu de les vores dels graons. Estan indicats per a l'aplicació en àrees que són freqüentades per persones de forma intensa, per exemple en espais comercials o edificis públics.

En el cas de Schlüter-Trep-ES, -S i -B es poden canviar les trepitjades si cal a causa de danys o del desgast. Protegeix la vora davantera dels graons i ofereix un alt grau de seguretat per mitjà de la realització especial antilliscant de la trepitjada i el bon reconeixement òptic de les vores.

Els tres models de perfils estan autoritzats per a l'aplicació en àrees de treball amb perill de lliscament (Certificació de control BIA, grup de qualificació antilliscant R9). Com a accessoris, existeixen tapes terminals per ajustar en els extrems. A més Schlüter-Trep-Tap és un perfil per al recobriment de la contrapetja.

Schlüter-Trep-S'està basat en un perfil portador d'acer fi (material 4301) format en un procés de perfilación per corrons utilitzant fleixos d'acer fi. Schlüter-Trep-S i -B estan basats en perfils portadors d'alumini. Els tres models de perfils estan equipats amb una superfície de trepitjada col·locada a pressió, que es compon d'una part inferior de PVC dur i una superfície antilliscant de PVC tou.

L'amplària de la superfície de trepitjada és de 26 mm en el cas de Schlüter-Trep-ES/-S i de 52 cm en Schlüter-Trep-B. Per a l'ancoratge es troba en el perfil portador un ala de subjecció perforada en forma de trapezi.

Schlüter-Trep-S'amb perfil portador d'acer inoxidable està especialment indicat per a àrees d'aplicació en les quals es precisa resistència a productes químics i àcids o en les quals calen esperar esforços alcalins, per exemple per atac d'aigua en unió amb materials de ciment. Aquestes poden ser escales exteriors a la intempèrie i àrees exposades a l'aigua.

Schlüter-Trep-S i -B amb perfil portador d'alumini són resistents als esforços químics habituals als quals estan exposades les escales o els esglaons a causa de l'enrajolat. L'alumini és sensible als mitjans alcalins.