Tecnitel, S.L. - Tècniques i Treballs d'Elevació - Miniexcavadores de cadenes

Kubota U20-3

Miniexcavadora: amb radi de gir ultra curt

Fotografia de Miniexcavadora
Tecnitel s.l. comercialitza el model O20-3 de Kubota, una miniexcavadora de gir ultra curt que fa que pugui entrar i treballar en espais reduïts com a zones urbanes embussades i dins d'edificis. El sortint posterior es queda dins de l'amplària del tren de rodatge, la qual cosa permet girar 360° amb total seguretat. El tren de rodatge de l'O20-3 s'ajusta a 1.300 o a 1.500 mm.

Un terreny difícil no representa problema algun donada la potent força de translació d'aquestes miniexcavadora. El sistema de translació inclou palanques de bloqueig de la translació, activades quan no està activada la palanca de seguretat de pilotatge que permet evitar qualsevol moviment no desitjat.

El sistema hidràulic HMS garanteix una translació en línia recta fins i tot durant operacions simultànies per carregar i descarregar amb major seguretat

El motor de l'O20-3 disposa d'un sistema de combustió I-TVCS de Kubota que assegura un alt rendiment, amb poques vibracions i un baix consum de combustible. La capacitat de la cullera oscil·la entre els 0,066 i els 0,056 m3.