Tecnitel, S.L. - Tècniques i Treballs d'Elevació - Minicarregadores de rodes

Wacker Neuson 701sp

Minicargadoras: precomando hidràulic

Fotografia de Minicargadoras
La carregadora compacta de Wacker Neuson disposa d'un precomando hidràulic de sèrie per a moviments de tracció i treball, una conducció en paral·lel de la pala, regulació de la carrega límit i un sistema de canvi ràpid estàndard. D'aquesta manera tots els accessoris per a la construcció poden muntar-se de forma ràpida i fàcil.

La versió 701sp, (p = Powerflow), disposa d'un circuit de comandament hidràulic addicional amb una capacitat de 115 l/min i un motor més potent. Un avantatge triple, major potència del motor, major agilitat i elevada càrrega útil en unes dimensions particularment compactes.

El concepte Quattrostatic: cadascuna de les quatre rodes és accionada per un mòdul propi, que es compon d'un motor hidràulic i una unitat d'engranatges. Això atorga una transmissió de força completa fins i tot en un terreny irregular i fins a un 48% més d'altura mínima. .Sistema de braç sense manteniment gràcies a casquillos composts.

El sistema universal de canvi ràpid fa que la versatilitat de la màquina es pugui utilitzar en tot moment. Powerflow: tres conductes hidràulics addicionals amb una potència de 115 l/min i el turbomotor amb 39 kW de potència són veritables "Boosters"