Spain Crane International, S.L. - Minigrues

Unic URW 547

Mini grua: ofereix una capacitat de càrrega de 4 t i una ploma de gairebé 19 m d'altura

Fotografia de Mini grua
Unic Cranes Europe llança al mercat un model de mini grua sobre erugues amb dimissions reduïdes que li permeten treballar en llocs de difícil accés i en espais reduïts.

Aquesta mini grua està construïda amb els materials de millor qualitat i la tecnologia mes avançada.

La Unic URW 547 ofereix una capacitat de càrrega de 4 t i una ploma que aconsegueix una altura de gairebé 19 m. Opcionalment disposa d'un plumín de muntatge amb una capacitat de 500 kg angulable a 0°, 20°, 40° i 60 graus. Ofereix un sistema de seguretat amb avís de veu intel·ligent, limitador de càrrega, radiocontrol i xarxa de distribució dual elèctrica 400V.

La nova mini grua Unic URW 547 ofereix unes característiques i funcionalitat excepcional. La màquina està fabricada sota marcat CE, indicant que compleix totes les normatives europees quant a seguretat, salut, medi ambient i protecció al consumidor.

Destaca a més per una ploma de 18,02 m amb capacitat de càrrega màxima, fins a 4 t i un augment considerable del radi de treball i capacitat en tots els trams d'extensió de la ploma mantenint una amplària de sol 1,4 metres en posició de transport i desplaçament.

El model Unic URW547 és comercialitzat a Espanya pel distribuïdor Spain Crane International S.L.