Rubi Group - Germans Boada, S.A. - Formigoneres i barrejadores d'obra

Rubi Rubimix-9 Plus

Mesclador amb control de velocitat: per realitzar barreges perfectament homogènies

Fotografia de Mesclador amb control de velocitat
Per realitzar barreges perfectament homogènies de morters cua, morters juntes, monocapas i altres barreges per a la construcció, Rubi disposa de l'àmplia gamma Rubimix, en la qual tot professional trobarà la màquina més adequada a les seves necessitats.

Per completar la seva actual gamma, Rubi presenta el Rubimix-9 Plus, model millorat del reeixit Rubimix-9, equipat també amb empunyadura doble bimaterial, que permet una còmoda posició de treball, aconseguint un major rendiment amb un menor esforç de l'usuari. A més, per incrementar la seva funcionalitat, aquest mesclador està disponible amb una pràctica maleta estoig de gran resistència als impactes i ideal per transportar còmodament la màquina.

Mecànicament, el seu potent motor de 1600 W, especialment dissenyat per al barrejat, porta acoblat un control de velocitat. El règim de gir és graduable mitjançant dues marxes, amb velocitat regulable entre 0 i 430 rpm i entre 0 i 570 rpm per barrejar homogèniament els diferents materials sense esquitxades.

Igual que la resta de la gamma, el Rubimix-9 Plus, utilitzable amb mescladors de fins a 160 mm de diàmetre, compta amb una rosca d'acoblament ràpid de mescladors amb acabat M 14 x 2, encara que pot incorporar un portabroques per a l'ús de mescladors hexagonals.

Com a complement ideal dels seus mescladors, Rubi disposa també d'una cada vegada més àmplia gamma d'hèlixs mescladores adaptables a mescladors elèctrics Rubimix o a trepants elèctrics convencionals. Cada mesclador està especialment dissenyat per a cada tipus de morter, així com resines epoxi i pintura. La utilització del mesclador adequat al material a barrejar assegura una barreja homogènia tant de pastes denses com de líquids.