Metso España, S.A. - Trituradores o demolidores

Metso Lokotrack LT 120

Machacadoras de mandíbules: sobre erugues

Fotografia de Machacadoras de mandíbules
El grup mòbil amb machacadora de mandíbules Lokotrack LT 120 ve a complementar la ben coneguda gamma d'equips Lokotrack de Metso Minerals.

El seu compromís amb el disseny compacte, que possibilita una fàcil transportabilidad, el seu senzill maneig i la seva alta capacitat de producció, són els elements que han determinat el desenvolupament d'aquest model.

El Lokotrack 120 està dissenyat al voltant de la machacadora de mandíbules C 120. Aquesta machacadora presenta un disseny de biela i un bastidor optimitzat, que recull tot el Know-how, experiència i innovació de Metso Minerals en la fabricació d'aquest tipus de trituradores.

La machacadora Metso C 120 està concebuda tant per triturar tot tipus de roques, ja siguin granítiques o calcàries, com per realitzar eficaçment el reciclat de residus de construcció o demolició emprant els reglatges necessaris per a això.

Gràcies a la regulació automàtica de la velocitat d'alimentació en aquest equip, s'aconsegueix l'alimentació contínua a càmera plena de la machacadora, garantint així el seu funcionament òptim.

La machacadora C 120 té una àmplia gamma de perfils en les mandíbules per poder adequar-se a qualsevol aplicació. Aquest triturador permet l'intercanvi entre les seves mandíbules fixes i mòbils per minimitzar la despesa en peces de desgast.

Conducte d'estèrils de tres posicions:

El conducte d'estèrils que incorpora el Lokotrack LT 120 ofereix a través de les seves tres posicions adaptar-se a qualsevol requeriment del treball. Gràcies a la inclusió d'un pis addicional de garbellat en la unitat d'alimentació, per la cinta transportadora lateral es pot extreure dues granulometries diferents de material o no extreure material, segons les necessitats de l'aplicació.

Ordinador IC 700:

La LT 120 incorpora l'ordinador IC 700, que permet entre altres coses: arrencada i parada del procés de trituración accionant un sol botó, detecció immediata de fallades amb missatges de diagnostico en espanyol en pantalla o el monitoratge continu i en temps real dels paràmetres del funcionament de l'equip.

Mitjançant l'IC 700 es poden enclavar perfectament les unitats LT de trituración secundària o les unitats de garbellat ST. Aquest enclavamiento electrònic garanteix el funcionament suau i equilibrat dels equips, que els permet aconseguir la la seva productivitat màxima.

Avantatges de la LT 120:

- Incorpora la machacadora de mandíbules C 120.

- Excel·lent capacitat de trituración.

- Mandíbules intercanviables per optimitzar el seu aprofitament.

- Gran maniobrabilitat i facilitat de transport.