Schlüter Systems, S.L. - Altres sistemes de drenatge

Schlüter Ditra-Drain

Làmina de drenatge: drenatge en capa fina, ventilació i desolidarización

Fotografia de Làmina de drenatge
Schlüter -Ditra-Drain és un drenatge segur que elimina de forma duradora la humitat capil·lar. Es col·loca amb adhesius cementosos en capa fina sobre una impermeabilització de Schlüter-Kerdi amb pendent. Està composta d'una làmina de polietilè amb nòduls d'aproximadament 4 mm d'altura en forma de cons plans i un filtre no teixit. Una part dels nòduls està composta per uns troncs piramidals d'aproximadament 2 mm d'altura, per la qual cosa es presenten en el revers de la làmina unes càmeres quadrades.

Aquestes càmeres faciliten l'ancoratge mecànic de l'adhesiu en capa fina que s'ha d'aplicar amb una plana dentada de 6 x 6 mm sobre la impermeabilització i amb el qual s'ha de col·locar Schlüter -Ditra-Drain. El filtre no teixit en la part superior de la làmina serveix per a l'ancoratge de l'adhesiu necessari per a la col·locació de les rajoles ceràmiques. Aquest filtre permeable al pas d'aigua i vapor d'aigua, possibilita un ràpid assecat de l'adhesiu en capa fina. Pel seu efecte passiu a la capil·laritat s'evita la tornada de l'aigua a la capa del recobriment.

La làmina de polietilè tancat Schlüter- Ditra-Drain ofereix a més una protecció per a la impermeabilització. Els nòduls en forma de troncs de con són resistents a molt altes agressions de pressió (fins a aproximadament 50 t/m²).