Pferd-Rüggeberg, S.A. - Guants de seguretat

Pferd SensoGrip

Guants per amolado, cort i soldadura: amb coixinets que redueixen les vibracions en un 30%

Fotografia de Guants per amolado, cort i soldadura

Avui dia els criteris per triar l'eina òptima estan canviant. Ja no només importa el rendiment sinó que cada vegada es té més en compte que permetin un treball més còmode, segur i no perjudiquin la salut del treballador. Per això Pferd ha creat el concepte ‘Pferdergonomics’, que ofereix solucions per aconseguir menors nivells de vibracions, soroll, emissions i concentracions de pols, i que fa possible l'ús d'eines més lleugeres durant el procés de treball.

Dins del programa Pferd de ‘Equips de protecció individual’ destaquen els guants SensoGrip desenvolupats per a treballs d'amolado, cort i soldadura. Com a característica principal destaquen els seus coixinets PADs visco-elàstiques, situades en les superfícies de contacte de la mà amb la màquina de treball, que redueixen les vibracions en un 30% permetent temps de treball majors.

Estan fabricats de napa especial resistent i amb costures d'aramida resistents al foc a prova de projecció d'espurnes. A més al no contenir crom hexavalente són adequats per a les persones al·lèrgiques.

Proporciona una protecció òptima al mateix temps que confortable quan s'utilitzen amoladoras angulars i rectes.