Diez Alonso y Cía, S.L. (Marini) - Equips per la grava

Secmair PGR6000

Gravilladora per a abocament lateral: adaptable a camions amb pes en càrrega de 18 a 32 t

Fotografia de Gravilladora per a abocament lateral
El model PGR6000 és una gravilladora per a abocament lateral de materials. S'adequa a tot tipus de materials incloses les barreges en calenta.

La gravilladora compatible amb totes les marques de camions, s'adapta sobre camions amb PTAC (pes total autoritzat en càrrega) entre 18 t i 32 t i sobre caixes de 2,30 m interior.

Entre les seves característiques destaquen:

Joc de 8 comportes en forma de casc articulades sobre un eix, selecció individual i manual de les comportes, comandament general obertura/tanqui de les comportes per cilindre hidràulic, variació del dosatge per ajust hidràulic de l'altura d'obertura de les comportes, cinta amplària 550 mm, cabal màxim 180 t/h, accionada per motor hidràulic, velocitat de rotació de la cinta ajustable per variador hidràulic, rotació de la cinta en els dos sentits, cinta adaptada a l'abocament de productes calents, plegable hidràulicament en posició vertical per al transport i moviment hidràulic del conjunt a la dreta o l'esquerra.

Comandaments en cabina per canviar el sentit de rotació, la velocitat de rotació de la cinta, el moviment cap a la dreta o l'esquerra, accionar el comandament general de comportes i l'engegada de la cinta.

El dispositiu de seguretat, instal·lat sobre tota la longitud de la cinta, permet en cas de problema la parada de la rotació de la cinta, la parada del moviment obertura/tanqui de comportes i la parada del moviment cap a la dreta o l'esquerra de la cinta.