Roter Maquinaria Agrícola, S.L. - Grades rotatives

Forigo F131

Graderies rotatives: amb amples de treball de 200 a 300 cm

Fotografia de Graderies rotatives
Les graderies rotatives F31 de Forigo compten amb dent amb sistema bidireccional “Zeus”. Enganxis basculants de 2ª categoria. Reductor de 2 + 1 velocitats per TDF 540-1.000 rpm. Presa de força posterior. Barra niveladora posterior Parabloc. Regulació del corró lateral. Escombri davantera antiinfortunios. Laterals movibles. Cardan amb fusible SB.

Existeixen tres models amb amples de treball de 200 cm, 250 cm i 300 cm i 16, 20 o 24 dents.

Aquestes graderies es poden equipar opcionalment amb cardan amb embragatge de discos FF. Cardan amb embragatge automàtic SC aconsellat per a terrenys amb pedres. Protecció contra pedres per evitar que les pedres passin entre un rotor i l'altre. Tripuntal posterior mecànic o hidràulic que permet la connexió d'altres equips a la màquina, tals com sembradoras i plantadoras, etc. Pareja borrahuellas que aixeca el terreny compactat per les rodes del tractor. Enganxi frontal “Front-Link” per al model F131-250/300, permet la connexió frontal de la graderia al tractor. Pareja d'engranatges per a canvi de velocitat que permet augmentar o disminuir la velocitat dels rotors. Enganxi ràpid que facilita la connexió de la màquina al tractor. I regulació del corró mitjançant 2 pistons hidràulics directament des del tractor.

Poden ser amb corró a barra /gàbia o corró a barra/gàbia plus per a terrenys en condicions normals. Amb corró pues per a terrenys humits i argilencs en condicions difícils de treball. Amb corró Paker o Paker plus per esmicolar la terra i els terrossos superficials i crear un òptim jaç de llavors. O amb corró espiral aconsellat per a terres turbosas, lleugeres i sorrenques i permeten tenir una bona anivellació de la terra.