Doosan Infracores Portable Power & Attachments - Doosan Benelux (DIPP) - Grups electrògens

Doosan G150-IIIA y G200-IIIA

Generadors: poden oferir un mínim de 12 hores de funcionament autònom (al 75% de la càrrega)

Fotografia de Generadors
Els generadors G150-IIIA (potència principal 150 kVA) i G200-IIIA (potència principal 200 kVA) compleixen les regulacions sobre les emissions de motors per a generadors Fase IIIA de la UE

L'estabilitat en el rendiment dels generadors s'assegura mitjançant un grup propulsor optimitzat per una combinació de motors de Fase IIIA de John Deere i alternadors Leroy Somer. Els generadors compten amb un dipòsit de combustible amb capacitat per oferir un mínim de 12 hores de funcionament autònom (al 75% de la càrrega), encara que també està disponible una configuració opcional amb un dipòsit de combustible integrat de 24 hores de durada.

El sistema del bastidor del dipòsit de combustible assegura una capacitat del 110%. Els generadors utilitzen alternadors Leroy Somer amb sistema d'excitació AREP, proporcionant una bona arrencada de motor. Aquest sistema és ideal per a l'accionament de bombes, grues i altres aplicacions que necessiten unes arrencades molt potents. Per incrementar la fiabilitat a llarg termini en entorns durs, la configuració estàndard d'alternadors compta amb una protecció de gran resistència per al rotor i l'estator.

El compartiment de control i potència elèctrica està dissenyat per complir amb els requisits més exigents de seguretat, fiabilitat i flexibilitat. Totes les funcions de control estan agrupades en un únic panell de control de l'operador de maneig senzill, amb indicadors analògics de fàcil lectura. Com a opció existeix una versió amb panell de control digital, que ofereix una gamma major d'indicadors i que emmagatzema l'historial d'esdeveniments i alarmes. Combinada amb el controlador digital, també hi ha disponible com a opció una funció de freqüència dual intercanviable de 50/60 Hz.

Aquests generadors compleixen amb la normativa d'emissions Fase IIIA de la UE tant a 50 com a 60 Hz de freqüència. El pedestal de subministrament elèctric incorpora com a estàndard una robusta barra de connexió amb una protecció elèctrica d'alta qualitat i relé diferencial ajustable. Hi ha disponible una opció amb mòdul multiconexión de terra / neutral.

La configuració i el disseny de les entrades d'aire ha estat optimitzada per complir amb les necessitats de refrigeració existents en ubicacions amb altes temperatures ambientals. S'ha millorat l'accés a les zones clau, com l'argolla de suspensió, el radiador i els punts de manteniment del motor. El funcionament de l'atenuació de so dels generadors compleix o sobrepassa les regulacions europees relatives a sorolls.

Tant en una zona de construcció, com en l'escenari d'un concert, passant per les tasques d'ajuda en zones que han sofert un desastre, els generadors de Doosan Portable Power ofereixen a les companyies de lloguer, contractistes, enginyers civils, organitzadors d'esdeveniments, serveis d'emergència, indústria en general i molts altres clients, la major fiabilitat, recolzada per un servei tècnic i de manteniment propi a tot el món.