Atlas Copco, S.A.E. - Div. Compresores - Grups electrògens

QAC 800

Generador de 800 kVA: dissenyats per a condicions atmosfèriques extremes

Fotografia de Generador de 800 kVA

El QAC 800 d'Atles Copco ofereix una potència principal de 800 kVA a 50 Hz per satisfer la creixent demanda d'energia dels usuaris de generadors. El popular QAC 750, amb una potència de 750 kVA, ha estat modificat per transformar-ho en el QAC 800. La nova unitat incorpora un motor MWM, model TCD 2016 V12, millorat.

Els generadors de la sèrie QAC estan construïts per suportar les temperatures més extremes i dissenyats per treballar en totes les condicions atmosfèriques. Una resistència calefactora integrada en el carter del motor assegura una arrencada ràpida i fàcil en condicions fredes, mentre que un ventilador elèctric de velocitat variable permet un funcionament continu a elevada temperatura ambienti, com en els entorns desèrtics.

Disseny sostenible. Dissenyats pensant en la seguretat, tots els generadors de la sèrie QAC tenen un disyuntor principal motoritzat de quatre pols que proporciona protecció contra sobrecàrrega i curtcircuit, una parada d'emergència, així com alarmes i parada automàtica del motor. També inclouen de sèrie un equip de refineria per a un funcionament segur en plantes petrolieres. Els generadors compleixen plenament la reglamentació de seguretat de la UE.

Amb uns baixos nivells sonors en funcionament, que poden ser qualificats de “murmuri”, fan que els generadors QAC són perfectes per treballar en els ambients més sensibles al soroll.

El dipòsit de combustible de doble capa i desmuntable, amb sensors de fugida i la construcció estanca de l'equip, eviten qualsevol abocament accidental de líquids del motor o de combustible, eliminant el risc que es contamini el terreny.

Disseny innovador. Fàcilment manejable amb grua o carretó elevador, el robust contenidor de 20 peus CSC ISO té portes d'obertura total amb tancament, de manera que tots els components estan sempre fàcilment accessibles per facilitar el manteniment.

El seu disseny innovador de doble compartiment – el del motor/alternador separat del de refrigeració - assegura la màxima eficiència fins i tot en les condicions més extremes. Amb el quadre de bornas en el costat oposat al del mòdul de control, fan que el seu funcionament sigui més segur.

Sistema de control. El panell de control Qc 4002™ d'Atles Copco amb una tecnologia d'avantguarda inclou multitud de funcions tals com una pantalla LCD on es poden obtenir tots els paràmetres de control necessaris, alarmes i parades, sent possible aquestes en diversos idiomes.

Amb aquest controlador d'alta tecnologia, són possibles des d'aplicacions bàsiques, com a “Manera illa”, o la “Arrencada automàtica per fallada de xarxa” fins a les operacions més complicades de funcionament en paral·lel amb la xarxa, “Repartiment de càrrega”, “Estalvi de càrregues punta”, manteniment de transformadors i “Carrega base”.

Aquest sistema de control multiús converteix al generador de la sèrie QAC en una màquina versàtil i de fàcil maneig que ofereix solucions per a les aplicacions més diverses.