Roter Maquinaria Agrícola, S.L. - Fresadores

Forigo F1S

Fresadores desplaçables: amb amples de treball fins a 145 cm

Fotografia de Fresadores desplaçables
Les fresadores desplaçables F1S de Forigo disposen d'enganxi de tres punts universal desplaçable de categoria 1. Reductor d'una velocitat per TDF 540 rpm. Cardan amb fusible SB. Transmissió lateral per cadena en bany d'oli. Patins laterals per a la regulació de la profunditat de treball. 4 azadas per discos. Proteccions antiinfortunios. Cofre posterior regulable.

Existeixen quatre models de 85, 105, 125 i 145 cm d'ample de treball, respectivament. Cadascun dels models requereix màquines de 15 a 35 HP de potència. Incorporen 16, 20, 24 o 28 azadas.

Opcionalment es poden equipar amb una parella de rodes davanteres que permeten una major estabilitat i suport durant el treball.

El xassís està modelat en planxa d'acer amb contrachasis A.L.S. Enganxi a tres punts extremadament robust i idoni per als tractors pels quals és construída aquesta maduixa. Suports dels rotors forts i bé dimensionaments. Transmissió per cadena de corrons, sèrie pesada reforçada. Les maduixes de la seriï F1S estan dotades d'un reductor monovelocidad 540 rpm. Rotor dotat d'azadas corbes (4 per disc) muntades a fase espiral per aconseguir un treball del terreny homogeni i sense vibracions. La profunditat de treball es controla a través de dos patins laterals regulables, mentre el cofre posterior garanteix una òptima retenció i anivellació del terreny.