Metso España, S.A. - Premses per a metalls i ferralla

Metso Minerals-Plantas Trituradoras EcoShred

Fragmentadores: per processar volums d'entre 20 i 40 t/h

Fotografia de Fragmentadores
Aquests sistemes es dissenyen habitualment per processar volums d'entre 20 i 40 tones per hora de ferralla lleugera, com per exemple, llaunes, electrodomèstics i carrosseries d'automòbils.

Està dissenyada per processar llaunes, ferralla solta (xapes de ferro i electrodomèstics) i ferralla seleccionada d'alumini. El TS 60/80 és capaç de processar carrosseries d'automòbils completes. Els elements de transport, classificació i neteja d'aire de la instal·lació de sortida compten amb el disseny robust i la fiabilitat de sistemes TS més grans, adaptats a escala inferior per oferir menors operatius costos per tona.

Les principals característiques inclouen opcions d'alimentació mecànica o hidràulica, per mitjà de corró únic o corró doble d'alimentació. Els fragmentadores compten amb enclusa convencional i porta d'expulsió de peces. La paret frontal està suspesa, però fixada mitjançant perns.

Les graelles inferiors de descàrrega estan dissenyades per maximitzar el rendiment i la recuperació de materials no fèrrics. Tots els sistemes de fragmentació poden incloure opcionalment transportadors d'alimentació i línies de sortida personalitzades. La línia de productes està disponible amb rotor de discos o amb rotor tipus esgarrapa.