Hispano Japonesa de Maquinaria, S.L. (HJM) - Excavadores de cadenes

Hitachi Zaxix 225 USRLC

Excavadores de cadenes: radio de gir reduït

Fotografia de Excavadores de cadenes
Excavadora hidràulica amb codi de model modelo ZX225USRLC-3:

- Potència nominal del motor: 122 kW (164 HP).

- Pes operatiu: ZX225USRLC-3: 22.700 - 23.900 kg.

- Cullera de retroexcavadora: SAE, PCSA amuntegada: 0,51 - 1,20 m3. CECE amuntegada: 0,45 - 1,00 m3

Plançons de pistó i tubs de gran resistència. Cilindres de la ploma i el brazoprovistos de mecanismes amortidors del cilindre per esmorteir els cops de finalització de carrera.

Estructura de caixa robusta soldada, que utilitza plaques d'acer de gran espessor per a major solidesa. Xassís en forma de D per a major resistència a la deformació.

El motor de pistó axial amb engranatge de reducció planetari està submergit en oli. El circuit oscilante és un coixinet de boles d'una sola filera de tipus cisalla amb engranje interior temperat per corrents d'inducció. L'engranatge interior i el pinyó diferencies estan submergits en lubrificant. El fre de parada de l'oscil·lació és del tipus de disc travat/alliberat hidràulicament.

La cabina de l'operari és independent i té unes mesures d'1.005 mm d'ample x 1.675 mm d'alt. Les finestretes són de cristall reforçat en els 4 costats per a major visibilitat. les finestretes davanteres (superior i inferior) són practicables. Seient reclinable, regulable, amb apoyabrazos; desplaçable amb o sense manipuladors

Xassís inferior tipus tractor. Carro soldat amb materials seleccionats. Bastidor lateral soldat al carro. Corrons de l'eruga, tensors i cremalleres lubricados amb obturadores flotants.

Teules de l'eruga amb triple nervi d'un aliatge laminat temperat per corrents d'inducció. Passadors de connexió termotratados amb reguarda de brutícia. reguladors hidràulics de la cadena (oliada) amb molls recuperadors elàstics.

Cada eruga està impulsada per un motor de pistó axial de 2 velocitats mitjançant un engranatge planetari de reducció per la contrarrotación de les erugues. Les rodes dentades són reemplazables. El fre d'estacionament és del tipus de disc hidràulic ajustat amb moll. La vàlvula de seguretat a prova de cops incorporada en el motor d'avanç absorbeix els cops en detenir en detenir el desplaçament. Sistema automàtic de transmissió: alta-baixa.