Schlüter Systems, S.L. - Altres sistemes de drenatge

Schlüter Troba-Plus

Esterilla de drenatge: per al desguassat passiu de tipus capil·lar

Fotografia de Esterilla de drenatge
Schlüter-Troba -Plus és un drenatge de superfícies segur i durador per col·locar sobre impermeabilitzacions horitzontals sobre desnivells. Consisteix en una capa tancada de polietilè amb botons en una cara, sobre els quals està situat un filtre de capes sobreposades de tela no teixida.

La làmina Schlüter-Troba -Plus 8G present un teixit de malla amb un ample de 2 x 2 mm en comptes d'un teixit de filtre.

El costat tractat dels nòduls, sobre el qual es col·loca el recobriment, actua com a capa de drenatge en tota la superfície amb una alta capacitat d'evacuació d'aigua (drenatge amb passivitat capil·lar).

Com a banda tancada de polietilè Schlüter-Troba-Plus serveix a més de protecció per a la impermeabilització. Els botons, d'ubicació molt unida, amb forma de con truncat, resisteixen tensions molt altes de pressió. L'espai entre la banda de botons i la recobriment de tela no teixida crea un coixí pneumàtic que absorbeix la calor i el so de trepitjades i que protegeix la impermeabilització addicional ment d'esforços tèrmics nocius. Es produeix una distribució homogènia i que abasta tota la superfície de la impermeabilització.

Schlüter-Troba-Plus 8 i 8G eleven tota la superfície de la construcció de revestiment en 8 mm i Schlüter-Troba-Plus 12, en 12 mm, com correspon. Les fallades en el desnivell de la impermeabilització que comporten a estancaments d'aigua, com per exemple rugosidades o elevacions a l'àrea del solapado, es franquegen de forma efectiva. Les fallades massa grans en el desnivell de la impermeabilització es poden anivellar amb ciment d'acabat abans de col·locar Schlüter-Troba-Plus.