Metso España, S.A. - Equips per la mineria

Metso Minerals-Plantas Trituradoras SmartTag

Equips d'identificació per radiofreqüència: per realitzar un seguiment del mineral o residu de les mines fins a la planta

Fotografia de Equips d'identificació per radiofreqüència
El sistema SmartTag va ser desenvolupat per la unitat de tecnologia i innovació de processos de Metso (PTI) per realitzar un seguiment del mineral o residu de les mines fins a la planta utilitzant tecnologia d'identificació per radiofreqüència (RFID). Les etiquetes RFID han estat dissenyades per resistir voladures, el pas per l'equip de mineria i per trituradores primàries i de vegades fins i tot secundàries.

Somincor està utilitzant el sistema d'etiquetes SmartTag per seguir el mineral i els residus des dels munts de detrito resultant de les voladures al llarg de la càrrega, carretonaje, evacuació per echaderos, trituración i magatzematge subterranis fins a finalment hissar-ho i transportar-ho fins a emmagatzemar-ho en la superfície. La informació s'utilitzarà per comprendre millor i millorar la logística de gestió del mineral i dels residus.

El principal objectiu del sistema SmartTag serà seguir el mineral extret de diferents rebaixis i túnels com a part del seu procés de reconciliació. Els residus de minerals poden incrementar els costos de transport i processament, reduir la llei de cap i produir relaves addicionals.