Talleres Corbins, S.L. - Compressors par a poda

Corbins TI

Equips compressors para poda: als tres punts del tractor

Fotografia de Equips compressors para poda
Els equips para poda pneumàtica i recol·lecció acoblats als tres punts del tractor i accionats mitjançant presa de força, es presenten en diferents versions de calderines i compressors, segons les necessitats de cada usuari. Tots els models són compactes i compleixen amb les normatives de seguretat CE.

Es tracta d'equips compressors amb grans prestacions acoblats a la presa de força de qualsevol tractor agrícola.

El seu xassís és compacte i robust. Existeixen diferents models de caps compresoras, segons les exigències d'utilització. Totes les màquines disposen d'una vàlvula reguladora de tres vies i una vàlvula de seguretat, un filtre de condensació d'aigua, un lubrificador automàtic per a útils i un regulador de la pressió de treball, independentment de la pressió del calderín, els bulones d'enganxi, el calderín homologat a 12 bar i que les proteccions són segons la normativa CE.

El primer model és de 4 TU amb 38 litres de capacitat de dipòsit, i 4 sortides de pressió de 321 l/min i 12 bar. Disposa de 2 cilindres i pesa 112 kg. El segon model és de 6 TU, i varia que les seves sortides de pressió són de 546 l/min, i el seu pes és de 118 kg.

El model 8 TU té una capacitat de dipòsit de 50 litres i té 8 pistons amb una sortida de pressió de 615 l/min i 12 bar, amb 2 cilindres i 120 kg de pes. La segona variació d'aquest model és que pot tenir major pressió, fins a 800 l/min, pesant fins a 122 kg. I la tercera versió del model 8 TU aconsegueix els 1.400 l/min amb 4 cilindres i un pes de 126 kg.