Spraying Systems Spain, S.L. (Autojet) - Equips per greixar i lubrificar

Multi-Lube L210

Equip de lubricació: basat en la pulverización del lubrificant a polsos amb filtres sense aire

Fotografia de Equip de lubricació
Els equips Multi-Lube són sistemes de pulverización dissenyats per a l'aplicació de lubrificants i productes anticorrosivos en banda.

El model L210 és un sistema basat en la pulverización del lubrificant a polsos amb filtres sense aire, de doll pla tipus, per mitjà d'una bomba de pistó de simple efecte a un pressió d'uns 20 bar. Per a l'aplicació del lubrificant s'ajusta el nombre de polsos fins a un màxim de 10 per segon i la carrera del pistó entre 0,05 i 1 gram per pols. Ajustant aquests dos paràmetres es pot aplicar el lubrificant sobre la superfície desitjada mantenint el ràtio fins i tot en línies amb velocitat variable. Aquesta indicat per treballar amb líquids amb viscositat de fins a 60 mm2/s a 40 °C.

El sistema consta dels següents elements: la base de la unitat amb el dipòsit de lubrificant i les bombes (una per cada filtre); el quadre de control; el lubricador de bobina (cabina de filtres); i filtres addicionals muntats amb bases magnètiques. És habitual incorporar línia de tornada d'oli amb filtre per recuperar l'oli polvoritzat a l'excés. Gràcies a això i a la precisió de l'aplicació s'aconsegueixen estalvis de lubrificant fins a de el 70% respecte a altres sistemes i s'evita la formació de boirines.