Byg, S.A. - Altres materials de desgast

Futura

Elements antidesgaste: per a la protecció de cassons

Fotografia de Elements antidesgaste
Byg compta amb la gamma completa d'elements antidesgaste per a la protecció de cassons Futura. La gamma està composta per protectors per a fulles de fins a 120 mm de grossor, especialment dissenyats per facilitar el canvi de dents. A més, deixen lliure el màxim d'espai de maniobra per realitzar el manteniment i reemplaçament de passadors i volanderes.

La gamma també compta amb protectors laterals de cassó i protectors laterals de cassó reemplazables; protectors de fons laterals; patins protectors de fons, i wear button (ref. WB), ideal per reforçar els laterals del cassó, la seva forma arrodonida i les seves diferents opcions de grandària ofereixen la màxima flexibilitat a l'hora de reforçar les parts més exposades a desgast. Finalment, aquesta gamma disposa de chocky bar (ref. CB), que igual que els wear buttons, estan fabricats amb un 20% més d'acer en la placa de soldadura que altres productes estàndard del mercat. Per aquest motiu, el material de desgast Futura garanteix una major durada i una soldadura més resistent.

Tots els productes Futura presenten un innovador disseny que allarga la vida útil de la peça i millora la seva eficàcia en cada aplicació.