Hasco Ibérica Normalizados, S.L.U. - Altres equips complementaris per a motlles

Hasco H4000

Distribuïdor de canal calent: solució per a projectes de motlles amb ajustats terminis de lliurament

Fotografia de Distribuïdor de canal calent
Hasco presenta el concepte de canal calent completament actualitzat, el qual permet una màxima variabilitat en el disseny d'un sistema de canal calent, àdhuc estant les dimensions exteriors dels blocs de distribució estandarditzades de forma escalonada.

No solament es pot escollir lliurement les distàncies dels filtres dins dels límits predefinits, sinó que els diàmetres transversals dels canals de flux en els distribuïdors són definits també per Hasco d'acord amb les necessitats específiques. El concepte de distribuïdor H4000/…, juntament amb les sèries de filtres de la gamma actual d'Hasco, es tradueix en sistemes de canal calent d'alta qualitat, que compleixen els requeriments més elevats en la producció amb modelo per injecció.

Els baixants del material i l'obturació dels canals longitudinals s'equipen amb l'inserit distribuïdor d'Hasco d'eficàcia provada amb la seva llarga experiència, de forma anàloga als distribuïdors especials H4010/… Amb això, es garanteix d'una banda l'absència de fugides del distribuïdor, i d'altra banda s'ofereix una circulació òptima del material fos en la desviació i es proporciona una càrrega de cizalladura mínima de la massa fosa de plàstic.

El concepte de distribuïdor H4000/… comprèn una sèrie de geometries del distribuïdor. S'ofereixen distribuïdors de desviació senzills per a distàncies a partir de 35 mm, fins a un calibre de 440 mm. Distribuïdors equilibrats de forma natural per 2 o per 4 filtres en sèrie aconsegueixen una distància màxima entre els filtres exteriors també de 440 mm.

Els distribuïdors en forma de creu estan dissenyats per a una disposició simètrica dels filtres en forma de quadrat, en la qual la distància entre filtres pot aconseguir una distància màxima de 315 mm.

Els sistemes de canal calent que es basen en el concepte de distribuïdor estandarditzat H4000/… ofereixen una excel·lent relació qualitat-preu. A més, són la solució per a projectes de motlles amb ajustats terminis de lliurament, ja que estan disponibles en pocs dies.