Doosan Infracores Portable Power & Attachments - Doosan Benelux (DIPP) - Compressors mòbils

Doosan Portable Power 12/250

Compressor portàtil: respecten la normativa Fase IIIB

Fotografia de Compressor portàtil
El model 12/250 il·lustra les característiques innovadores que ofereix la nova plataforma de models dissenyats per oferir major rendibilitat. Un desig revelador dels clients destaca la importància d'ambdues característiques: la grandària compacta i la facilitat de servei, que normalment solen entrar en conflicte per la seva pròpia naturalesa.

No obstant això, el nou model 12/250 ofereix el millor de tots dos mons: grandària reduïda (dues unitats caben en un camió de repartiment normal) i excel·lent accés de servei. Encara que de menors dimensions que el seu predecessor, el compressor 12/250 ofereix un cabal superior: 25 m³/min en comparació dels 23,5 m³/min anteriors.

El compressor 12/250 té un sistema de control completament nou amb una pantalla digital a tot color. Estan disponibles els manuals en format electrònic en la pantalla, i la interfície WiFi permet la transmissió de dades en temps real als operadors o a l'ordinador portàtil, tableta o telèfon intel·ligent dels tècnics de servei. També s'han incorporat diverses característiques addicionals de sèrie com a múltiples sortides d'aire, una base de contenció pel 110 % dels líquids, drenatges centrals i ranures per a elevació en el compressor 12/250. Una nova opció important és el "sistema de frenat ràpid en marxa" que permet que els nous models puguin ser remolcats en la via pública.

Els grans compressors portàtils s'utilitzen per subministrar aire comprimit a una àmplia gamma de màquines perforadores i perforadores en treballs en pedreres, mines, investigació sobre el terreny, exploració geotèrmica i geològica i perforacions de pous. També abasten altres aplicacions especialitzades com la neteja amb doll abrasiu, pintura amb pulverizador i aire comprimit de reserva i temporal per a la indústria.