Diez Alonso y Cía, S.L. (Marini) - Cubes i cisternes de transport

Secmair Serviroute

Cisterna de reg: polivalent

Fotografia de Cisterna de reg
La cisterna Serviroute està especialment dissenyada per als regs d'adherència i imprimación, i l'assistència als equips de posada en Obra d'Aglomerats, incloent els repostajes d'aigua i combustible, sent el seu nivell precisió tal, que permet també l'execució de regs asfàltics.

La cisterna de reg polivalent Serviroute està composta per un conjunt de dues cisternes amb capacitat depenent del tipus de vehicle portador, una per a l'emulsió i una altra per a l'aigua i una estació de distribució manual d'emulsió per als petits treballs, d'aigua per pistola, de gasoil per pistola.

La cisterna d'emulsió de forma ovalada disposa de les següents característiques: fons i paret de cisterna en xapa d'acer de 4 mm, aïllament tèrmic de 100 mm d'espessor, indicador de nivell amb flotador, boca d'home de tancament ràpid amb accés mitjançant escala amb passarel·la de seguretat, folrat exterior de la cisterna en Inoxidable, cisternes completament independents, omplert per aspiració a partir de la bomba d'emulsió o per gravetat a través de l'orifici superior.

El conjunt del circuit de ligante està escalfat per un fluid tèrmic (etilglicol) escalfat per intercanvi de calories amb el fluid tèrmic del circuit de refrigeració del camió. L'intercanvi de calories es realitza per mitjà d'un bescanviador tèrmic que permet que els circuits del camió i de l'equip siguin completament independents. Una bomba manté en circulació l'etilglicol en els òrgans i circuits on circula l'emulsió.

Està equipada amb bomba de ligante volumètrica de doble camisa, accionada per motor hidràulic d'alimentació de la bomba amb velocitat regulada per vàlvula proporcional.

La rampa de reg de geometria variable hidràulica Exageva amb comandament des de la cabina de fàcil maneig compta amb les següents característiques: amplària 5,00 m, 48 difusores espaiats de 100 mm, injectors pneumàtics desmuntables, pitet de goma de protecció entre la rampa i el xassís i alimentació del ligante en dos punts de la rampa.

La llança manual és d'alumini amb flexible d'una longitud de 8 m.

Compta amb un dispositiu per a neteja del circuit al final del treball amb aire comprimit. Per respectar les normes mediambientals els residus es re aspiren i retornen a la cisterna sense cap projecció de ligante cap a l'exterior. Totes les operacions de purga es realitzen des de l'ordinador en cabina.

El conjunt de comandaments de la cisterna està situat en la cabina, per ser accionats per l'operador encarregat de la conducció del camió. La instal·lació dels comandaments és ergonòmica i ha estat objecte d'un minuciós estudi. Compta amb la possibilitat de treballar en manera manual.

Disposa d'un ordinador amb pantalla única que mostra totes les funcions del circuit de ligante, calculant la dosi de ligante en funció de la dosi programada, l'amplària de treball i la velocitat de treball. Aquests paràmetres són indicats de forma permanent durant tot el treball.

L'equip és calibrat al banc de proves abans del lliurament, amb control de la precisió de dosatge i de la repartició transversal de la rampa.