ISB Ibérica - Euro Bearings Spain, S.L. - Boles, casquets i materials per a rodolaments

ISB

Casquillos de fricció: admeten una elevada capacitat de càrrega

Fotografia de Casquillos de fricció
L'empresa Euro Bearings Spain comercialitza una gamma completa de casquillos de fricció, abans marca SFB i en l'actualitat ja unificats sota la seva marca insígnia ISB.

La seva estructura bimetálica està formada per una armadura d'acer d'òptima resistència mecànica, una capa intermèdia de bronze porós d'alta conductibilidad tèrmica i una capa superficial de PTFE que redueix el coeficient de fricció.

Aquests casquillos de fricció no requereixen lubricació, admeten una elevada capacitat de càrrega i suporten temperatures de funcionament entre -195º i +280 °C. Són d'escassa vibració i humorosidad, fabricats en un material lleuger i compacte perquè no absorbeixin ni aigua ni oli. A més es poden recobrir amb materials resistents a líquids, gasos o sòlids agressius.

La marca ha començat a comercialitzar també la versió SF ...W la composició de la qual està exempta de plom tal com recull la Normativa RoHs 2002/95/CE. Es tracta d'un producte controlat, homologat i certificat per la normativa ISO 9002:94 Estàndard.