ULMA Carretillas Elevadoras - Carretons especials

Carretons elevadors: destaquen per la incorporació dels 3 motors de corrent altern en tota la seva gamma

Fotografia de Carretons elevadors

Ulma Carretons Elevadors presenta grans novetats de magatzematge mitjançant la renovació de la gamma Hubtex.

La renovada gamma ofereix múltiples avantatges als quals utilitzen aquests models. Aquesta sèrie destaca per la incorporació dels 3 motors (motor de tracció, motor d'adreça, motor hidràulic) de corrent altern que permeten un major control de tracció, menys components i menor cost de manteniment. A més, tots els models ofereixen la possibilitat de tenir rodes de vulkollan PU, des d'1.500 kg de capacitat de càrrega fins a 10.000 kg i d'1.500 a 7.000 kg en rodes súper elàstiques EL.

Una altra de les novetats de la gamma és la incorporació de motors dempeus que permeten una millor posició per al motor pel que evita la brutícia i millora el control. D'aquesta forma el motor està més protegit evitant riscos de copejo i necessitant un menor manteniment.

Finalment també cal destacar la incorporació de la tecnologia Ca-Bus.

Aquesta fa que els carretons elevadors tinguin menys elements i alhora un menor manteniment i com a conseqüència menor cost de manteniment.

La gamma Hubtex s'adequa a sectors tan diversos com el de la indústria de la fusta, l'alumini, el metall o el plàstic, sectors molt específics que necessiten carretons elevadors especials com són les Hubtex. Per això és imprescindible la constant renovació, creant nous models com 2132 PU.

Mitjançant aquestes novetats de producte, a més del servei d'assistència tècnica i assessorament personalitzat, Ulma pretén donar als seus clients una solució integral de magatzematge i manutenció, oferint un servei proper i accessible mitjançant la seva xarxa de distribució que abasta tota la geografia espanyola.