Schlüter Systems, S.L. - Terres radiants i cables calefactors

Schlüter Ditra Heat-E

Calefacció de paviments de ceràmica: sistema termo-elèctric que garanteix una desolidarización segura

Fotografia de Calefacció de paviments de ceràmica
L'empresa Schlüter-Systems ha desenvolupat amb el sistema termo-elèctric Schlüter Ditra Heat-I una tècnica innovadora, capaç d'escalfar paviments de forma ràpida i individual. Al mateix temps la tecnologia Ditra garanteix una desolidarización segura.

A diferència de les mantes elèctriques convencionals, els cables elèctrics del sistema Ditra Heat-I, s'insereixen de forma individual sobre la làmina de desolidarización. Això significa, que es poden triar lliurement les zones del paviment que es vulguin escalfar, segons les necessitats de l'usuari. Gràcies a la seva funció de desolidarización també es pot instal·lar el sistema termo-elèctric sobre suports crítics, com a suports de fusta, sense que apareguin deterioracions en el recobriment ceràmic o en els cables elèctrics. També s'eviten d'aquesta manera danys en el recobriment deguts a canvis de temperatura.

Els sensors de temperatura integrats en el paviment permeten, en combinació amb els termòstats digitals, regular la temperatura de l'ambient. La radiació a baixa temperatura de la calor crea un clima ambiental agradable, gràcies a que els cables elèctrics es troben just per sota de la ceràmica, permetent una transmissió ràpida de la calor a la superfície de la ceràmica.

Gràcies a la seva baixa altura de construcció, és ideal per al seu ús en qualsevol projecte de reforma. Els cables elèctrics queden coberts en la làmina de desolidarización per l'adhesiu amb el qual es col·loca la ceràmica. D'aquesta forma s'evita el laboriós procés de cobrir les mantes elèctriques convencionals abans de la col·locació de ceràmica.

El sistema termo-elèctric per a paviments és durador, no necessita manteniment i és econòmic en compra i instal·lació.