Rubi Group - Germans Boada, S.A. - Broques especials

Rubi Easy Gres

Broques de diamant: per a tall sec

Fotografia de Broques de diamant
Les broques de diamant per a tall sec, utilitzables amb amoladora, permeten trepar amb gran facilitat materials ceràmics, gres i gres porcelánico. Aquestes broques estan fabricades mitjançant tecnologia “Vaccum Brazed”, assegurant un òptim acabat, una gran rapidesa i una durabilitat excel·lent, amb una bona relació qualitat-preu.

Per facilitar l'ús d'aquest tipus de broques, RUBI® ha dissenyat la guia Multidrill, a més d'un pràctic kit en un maletí de nou disseny i ofereix, opcionalment, un sistema de reducció de pols.

En l'àmplia gamma de broques de diamant per a tall humit, utilitzables amb trepant elèctric, RUBI® ha ampliat la seva gamma Easy Gres, dissenyada per trepar gres, gres porcelánico, granit, marbre i vidre, oferint ara diàmetres de fins a 120 mm. A diferència dels diàmetres de 6 a 12 mm, que s'utilitzen amb la pràctica miniguía Easy Gres, els diàmetres de 20 a 120 mm s'utilitzen amb la Guia Multidrill, combinada amb un nou sistema de refrigeració per pulverización.

La utilització combinada de les broques Easy Gres amb el sistema de guiat i refrigeració permet l'obtenció d'uns acabats perfectes amb una gran facilitat d'ús i amb una excel·lent relació qualitat-preu.

La majoria de broques de diamant RUBI® se serveixen ara en un nou packaging reutilitzable i amb funció d'estoig, que millora la seva funcionalitat i protecció, a més de facilitar la seva prescripció i venda.