Byg, S.A. - Altres materials de desgast

BYG

Braços de ripper: d'una sola peça

Fotografia de Braços de ripper
Els braços de ripper de BYG estan fabricats en una sola peça, tallats i després mecanitzats amb els millors acers d'alt límit elàstic que existeixen al mercat.

La signatura BYG ofereix als seus clients braços de ripper d'una sola peça a partir dels millors acers d'alt límit elàstic i garanteix la seva estabilitat i llarga durada. La companyia disposa d'una vasta gamma de braços de ripper i adaptadors que cobreixen la pràctica totalitat de marques i models, des dels braços de ripper per a les màquines més petites fins als rippers de 120 mm de grossor per als majors buldòzers existents al mercat.

Els rippers Byg inclouen una millora del perfil de l'adaptador que s'ha aconseguit reduint al mínim l'espai entre adaptador i protector. Estan fabricats en una sola peça amb un disseny millorat. La caixa reforçada de l'adaptador redueix al mínim el moviment entre dent i punta a més de protegir la part posterior de la punta del ripper.

El catàleg de braços de ripper de BYG abasta des dels braços de ripper per a les màquines més petites fins als rippers de 110 mm de grossor per als majors bulldózers. A més, també compta amb adaptadors, nassos per a reparació, dents i protectors estàndard i estesos. Els rippers BYG s'adapten al sistema Caterpillar, Komatsu, Liebherr i Esco.