ULMA Carretillas Elevadoras - Apiladors

Mitsubishi Heavy Industries Axía ES

Apiladores elèctrics de conductor acompanyant: amb capacitats d'1.000 kg a 1.600 kg

Fotografia de Apiladores elèctrics de conductor acompanyant
La sèrie d'apiladores elèctrics Axía ÉS està composta per models compactes i ergonòmics aptes per al seu ús per a aplicacions d'apilat en passadís estret o manipulació de mercaderies a l'interior d'un camió.

Amb capacitats de càrrega compreses entre 1.000 i 1.600 kg i una altura d'elevació de fins a 5.400 m, els apiladores elèctrics marquen la diferència gràcies a la seva versatilitat, durabilitat i eficàcia, convertint-se en l'elecció perfecta per a la seva aplicació en qualsevol entorn de treball.

La sèrie Axía es caracteritza per la maniobrabilitat i l'alt grau de seguretat que ofereixen els seus models, gràcies al seu timó ergonòmic, al seu petit radi de gir i al seu xassís de dimensions compactes. La gamma inclou diferents models dissenyats per a aplicacions especials com els models amb elevació inicial, excel·lents per a la manipulació de les mercaderies en sòls irregulars i en rampa, els models amb pota ampla adequats per a la manipulació de palés d'1.200 mm d'amplària o els models amb plataforma dissenyats per a treballs que requereixen desplaçaments de llarg recorregut.

La sèrie Axía ÉS està reconeguda pel seu disseny de resistència a l'aigua que confereix una gran durabilitat a tots els equips que completen la gamma en oferir una protecció sense precedents de tots els seus components elèctrics contra la humitat i les partícules de pols. Són models que ofereixen garanties de seguretat en el treball mitjançant característiques com el seu baix centre de gravetat que es tradueix en una gran estabilitat i un disseny que permet una àmplia visibilitat tant de la càrrega com de l'espai de treball. El seu avançat sistema electrònic permet la selecció de diferents intensitats de treball, adequant l'acceleració o la velocitat de translació a les diferents aplicacions oferint un valor competitiu basat en factors clau com l'ergonomia, la versatilitat i l'estalvi d'energia.