Metso España, S.A. - Cintes transportadores i d'alimentació per a sòlids

Metso Minerals-Plantas Trituradoras Trellex

Accessoris per a transportadors: augmenten la fiabilitat de les operacions de transport

Fotografia de Accessoris per a transportadors
EL lema de l'empresa és: ‘fiabilitat en les bandes transportadoras’. Això significa que desenvolupen, fabriquen i comercialitzen components i accessoris de transportadors que augmenten la fiabilitat de les operacions de transport dels clients.

Els productes Trellex minimitzen els temps de parada, milloren el medi ambient i redueixen les necessitats de manteniment. Es caracteritzen pel seu disseny simple, robust i intel·ligent que augmenta l'eficiència i facilita el manteniment.

Sistemes de Segellat Trellex

La majoria de les fugides de material tenen lloc en els punts de transferència. Sovint en aquests punts el material canvia d'adreça o velocitat generant-se corrents de pols. És important disposar d'un sistema de segellat que mantingui la pols en el transportador.

Els sistemes de segellat Trellex estan dissenyats en aquest sentit i són molt fàcils d'ajustar sense danyar la banda transportadora.

Sistemes de Segellat per comporta

El sistema de segellat per comporta de Trellex s'aplica eficientment en l'encapsulat dels punts de transferència. La formació de caixes de pedra evita la pèrdua de material a través de les juntes.

Les comportes es recolzen en perfils d'alumini de ràpida col·locació el que permet un muntatge i desmuntatge ràpid.

Aquest sistema permet rebaixar els costos de manteniment. El poliuretà en el qual es recolza el material cuida extremadament la banda i assegura una llarga vida.

Reduir les fugides de material redueix els costos de neteja i millora l'entorn de treball.

Barres de guiat Trellex

Les barres de guiat Trellex estan especialment dissenyades per col·locar-se a la zona corba de les cintes transportadoras.

Les barres de suport sustenten la vora de la cinta i eviten les deformacions no desitjades entre corrons. Les barres de guiat Trellex tenen la seva superfície de polietilè d'alt pes molecular que proporciona una llarga vida útil a més d'una molt baixa fricció amb la banda.