Transportadores Universales, S.A. (TUSA) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Transportadores Universales, S.A. (TUSA)
Calle E, 70 - Pol. Ind. Malpica
50016 Zaragoza Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑976571112  
🖷:  +34‑976570777
w:  www.tusa.es
Fabricants de maquinària per al tractament d'Aridos.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Transportadores Universales, S.A. (TUSA)

TUSA és una marca valorada en el sector industrial per la responsabilitat dels seus compromisos i la qualitat dels desenvolupaments tècnics, amb una projecció de més de 50 anys d'antiguitat.
TUSA avala la seva presència al mercat exterior amb la participació en les principals Fires Internacionals del sector i amb distribuïdors o representants a diversos països.
La producció i els serveis generals de TUSA estan localitzats a la ciutat de Saragossa, equidistant de França 200 km i situada al centre de les zones amb major tradició industrial d'Espanya, unida a través d'autovies amb totes les ciutats de major importància. Els mitjans de producció estan adequats a les necessitats de la seva especialitat i disposa d'una superfície de 10.000 m2 útils, amb espais reservats a la manipulació i emmagatzematge d'estocs.
TUSA ofereix capacitat tècnica i experiència professional per efectuar: estudis complets, adaptats als materials de partida, amb el desenvolupament dels circuits i màquines, necessaris per a la seva transformació en components utilitzats en un producte final.
Manté màquines estàndard per intercalar en tots els processos, oferint terminis mínims en el seu lliurament amb l'avantatge de poder mantenir magatzem de recanvis amb servei immediat.