Pediscon 99, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Pediscon 99, S.L.
Vistalegre, 22
08001 Barcelona Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑934410698  
🖷:  +34‑933294267
w:  www.pdc99.com

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Pediscon 99, S.L.

PDC99, S.L. és una empresa fundada en 1999, fruit de la unió de diversos tècnics, que des de 1974 estan especialitzats en el disseny, projecte i execució de sistemes de pesaje/control, tant estàtics com a dinàmics. La nostra marca comercial és pdc99, amb la qual nomenem els nostres productes i serveis.

Està integrada en el grup Grup Europes, disposant a Espanya de quatre centres de producció situats a Barcelona, Sant Adrià del Petons, Manlleu i Taradell, especialitzats en:

- electrònica i transmissors
- pesaje industrial dinàmic i de precisió
- hidràulica i pneumàtica
- informàtica i transmissions GPS/GPRS

Presentis al mercat internacional i de reconegut prestigi.

PDC99 està especialitzat en la fabricació i desenvolupament de components, sistemes i equips per al control de càrregues, tant dinàmics com a estàtics, així com la integració de sistemes de gestió de serveis de recollida de residus, tant urbans com a industrials.

Els productes pdc 99, estan fabricats sota patent d'invenció i tecnologia pròpia, complint les normatives que la C.I.I. exigeix.

Els controls de qualitat en la fabricació, acabat del producte i la contínua incorporació de noves tecnologies desenvolupades pel nostre propi centre de R+D, fa que els productes pdc 99, estiguin a l'avantguarda dins del sector.

Tots els productes pdc 99, estan fabricats perquè siguin fiables i duradors, tenint 2 anys de garantia, contra tot defecte de fabricació i muntatge (arribant fins a 5 anys, depenent de l'equip).