Gascón International (Herederos de Manuel Gascón, S.L.) (HMG) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Gascón International (Herederos de Manuel Gascón, S.L.) (HMG)
Alcampell, nº 5 Pol. Ind. Martínez de Velasco
22004 Huesca Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑974218720   +34‑689823051  
w:  www.gasconinternational.com
Fabricació i comercialització nacional i internacional de maquinària agrícola especialment: Equips de preparació i treball del sòl.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Gascón International (Herederos de Manuel Gascón, S.L.) (HMG)

Gascón International Maquinària Agrícola proporciona les millors solucions per al tractament de la terra des de finals del 1800, quan va tenir començament l'activitat.
En les seves instal·lacions a Osca, on es troba el cor i l'ànima de Gascón International Maquinària Agrícola, repartits sobre més de 10.000m2, es concentra l'activitat de fabricació i disseny de tota la gamma de maquinària agrícola fabricada, que comprèn especialment la producció de graderies de discos en totes les seves accepcions: graderies ràpides, graderies de rodes posteriors, graderies de rodes centrals, graderies en X i en V, graderies hidràuliques, graderies suspeses, graderies per a vinya. A més de: subsoladores en V i rectes, descompactadores, conreadors, vibro conreadors, chisel, semichisel, traíllas, polidocer i fulles niveladoras.
Gascón International és una empresa amb una gran experiència. Un fabricant de maquinària agrícola dels més fiables del sector i sempre a l'avantguarda, per adaptar-se i adaptar la seva producció a les necessitats que va demandant el mercat, complint les normatives vigents a cada moment.
Al llarg del 2012 serà oficial l'obtenció de la certificació ISO 9001, la qual cosa permet seguir complint amb les obligacions tècniques, comercials, socials i mantenir-se en una posició competitiva dins del mercat nacional i internacional.
Gascón International disposa també de tots els mitjans necessaris per a la fabricació personalitzada de maquinària agrícola: robots de soldadura, sistemes de tall d'última generació, màquines de CNC, màquina de neteja al doll de granalla, acabats amb pintura en pols.
El desig de Gascón International Maquinària Agrícola és satisfer els clients i agricultors que han reposat la seva confiança en la seva capacitat per desenvolupar fàcil i ràpidament l'equip que necessiten, el equip que els facilita el treball en el camp i que contribueix a un important estalvi de temps, energia i combustible.
La nostra experiència i la qualitat del producte que fabriquem han proporcionats als nostres clients i als agricultors grans beneficis a causa de la durabilitat de les nostres màquines, com també al baix cost de manteniment i a la menor quantitat de peces de recanvis emprades.
Gascón International Maquinària Agrícola és una societat formada per persones que treballen, cada dia, per fer la vida de l'agricultor més fàcil.
No som una generació, sinó tres o potser quatre la que hem treballat, les que treballaran i les que treballen cada dia perquè l'agricultor tingui la garantia que amb nosaltres obtingui la millor collita dels seus camps i els millors resultats en totes la feina de casa.
Per tot això, només existeix una raó: en Gascón International Maquinària Agrícola ens apassionen les coses ben fetes.
DADES DE CONTACTE