Magarker Machinery & Service, S.L. (Munckersa) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Magarker Machinery & Service, S.L. (Munckersa)
Calle Montesa 16, Nave 1
28890 Loeches (Madrid) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑918706996   +34‑910015456  
🖷:  +34‑911822599
w:  www.magarker.com
Importació, Comercialització i Instal·lació d'Equips i Plantes de reciclatge

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Magarker Machinery & Service, S.L. (Munckersa)

Global Recycling Systems, S.L. és una empresa dedicada a la importació i distribució d'una sèrie de marques relacionades amb el sector del reciclatge i tractament d'àrids i minerals. Porta ja des de fa més d'un any comercialitzant i instal·lant diverses de les marques tecnològicament més desenvolupades per al tractament d'àrids i minerals, rcd i àrids reciclats, i reciclatge en general.
Compta amb un equip humà amb més de 10 anys d'experiència en el sector, encara que es presenta com una empresa jove, dinàmica, en creixement, compromesa i plena de solucions i propostes a la mesura de les necessitats de cada client.
La seva estructura ofereix cobertura nacional i presència local del seu servei d'assessorament comercial i post-venda. Representen marques capdavanteres internacionals del sector, amb un ampli coneixement en tractament i revaloració. Ofereixen una àmplia gamma de productes dirigits a la manipulació, reducció de volum, separació, neteja, trituración i classificació de residus.
Tot això, amb la finalitat de que els processos de reciclatge siguin realitzats de la manera més rendible i efectiva, des de la recepció del residu fins a la comercialització i/o reutilització del producte reciclat.

Delegació a Barcelona:
Sector Berenguer C/1 s/n • 08041 Sallent (Barcelona)
Tel: +34 938 206 539 • Mòbil: +34 606 361 796
E-mail: sean@globalrecycling.es