Encofrados J. Alsina, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Encofrados J. Alsina, S.A.
Pol.Ind.Plà d´en Coll- Camí de la Font Freda, 1
08110 Montcada i Reixac (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑935753000  
🖷:  +34‑935647059
w:  www.alsina.com
Estudi tècnic, venda i lloguer de sistemes per encofrar formigó i solucions de seguretat

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Encofrados J. Alsina, S.A.

Alsina es caracteritza per ser la companyia pionera en els encofrats al nostre país. Al llarg dels seixanta anys d'història hem aportat un quantitat important d'innovacions al mercat. L'empresa disposa d'una àmplia trajectòria en l'execució de projectes residencials i també en obra civil. Alsina és el referent en l'execució d'obres hidràuliques al nostre país.
Actualment la companyia continua sent en l'actualitat una empresa cent per cent familiar i la seva filosofia es basa en tres clars objectius: seguretat en les obres, qualitat dels equips / serveis i preus competitius. Els àmbits d'actuació inclouen: l'estudi tècnic de les obres, l'execució de les estructures de formigó en obres residencials, execució d'estructures en obra civil i la consideració de seguretat en els processos d'encofrat.
Alsina disposa la certificació ISO 9001:2008 per a les activitats de: disseny, fabricació, comercialització (venda i lloguer), manteniment d'equips per encofrar formigó, prestació de serveis de muntatge de bastides i d'equips d'encofrat i implantació de proteccions col·lectives en obra. Aquesta certificació reconeix el compromís de l'empresa amb la millora contínua dels seus productes i serveis.