Confecciones Pomares, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Confecciones Pomares, S.A.
Bruselas, 13 - Pol. Tecn. Európolis
28232 Las Rozas de Madrid (Madrid) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑916376612  
🖷:  +34‑916376546
w:  www.cpomares.com
Fabricació i distribució de vestuari laboral

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Confecciones Pomares, S.A.

Confeccions Pomares, nascuda en la dècada dels 50, va començar la seva història sota la denominació de "Muñoz Pomares, fàbrica de guants industrials".
L'any 1988 pas a constituir-se com a Confeccions Pomares S.A.

Les activitats a les quals es dirigeixen van des de la fabricació de vestuari laboral a la distribució de les principals marques d'equips de protecció individual (EPI`s), així com tot tipus de complements de seguretat.
Els principals sectors als quals dirigeixen la seva activitat són, la indústria de l'automoció, alimentació, construcció i empreses de serveis (residencial, sanitari i neteja).

En Confeccions Pomares s'adapten a les necessitats dels seus clients. Ofereixen una fabricació a mesura en tota la roba de treball, personalizable en molts aspectes per fabricar un vestuari laboral completament adaptat a les necessitats de cada lloc de treball.

Compten amb una àmplia gamma de roba laboral per a qualsevol tipus de treball, sempre oferint una qualitat excel·lent en totes les peces, així com en el tracte, servei i termini de lliurament cap als seus clients.