Metso España, S.A. - Trituradoras y machacadoras

Lokotrack LT 106

Trituradora mòbil de mandíbules: permet augmentar fins a un 10% el rendiment en la trituración gràcies al disseny de la càmera

Fotografia de Trituradora mòbil de mandíbules
Elevant la capacitat de trituración a un nou nivell.

La planta de trituración amb machacadora de mandíbules Lokotrack LT106 complementa la gamma de Lokotrack existent. Gràcies a aquesta trituradora de mandíbules C106, la LT106 eleva la capacitat de trituración a un nou nivell.

La LT106 està dissenyada entorn de la trituradora de mandíbules Nordberg C106, en la qual es combinen solucions provades amb els coneixements més actuals. El que és més, la C106 permet augmentar fins a un 10% el rendiment en la trituración gràcies a un nou disseny de la càmera, major excentricitat i l'optimització de la velocitat de rotació.

La trituradora de mandíbules C106 es caracteritza pel seu disseny de bastidor i biela, minimitzant els nivells de tensió dins de la màquina i maximitzant la força de trituración. Els perfils de la cavitat de la trituradora corresponen a un disseny que permet l'optimització de cada procés. S'incrementa l'eficiència amb major excentricitat i amb una velocitat de rotació menor i optimitzada.

Eficiència ecològica

La potència de la Lokotrack LT106 la subministra l'eficient i ecològic motor dièsel CAT C9, que compleix amb la norma d'emissions Tier 3. El sistema d'automatització de processos IC500, és de fàcil maneig, incorpora processos totalment automàtics de control, engegada de l'equip amb un sol botó i diagnòstics avançats per a detecció de fallades. La LT106 pot ser alimentada mitjançant un transportador, excavadora o una pala carregadora. Segons els equips d'alimentació emprats es pot escollir entre dues grandàries de tremuja d'alimentació.

Característiques principals de la Lokotrack LT106

És l'evolució de la planta de mandíbules més venuda al món; la LT105

Fins a un 10% d'increment en la capacitat de trituración

Cavitats de la trituradora optimitzades