Spraying Systems Spain, S.L. (Autojet) - Equips per greixar i lubrificar

Accucoat 52200

Sistema de lubricació: de cadenes electrostàtic

Fotografia de Sistema de lubricació
El sistema electrostàtic de lubricació model Accucoat 52200 millora la lubricació de cadenes reduint de forma significativa el consum d'oli i les parades de cadena.

El sistema de bomba injectora de flux baix pot alimentar fins a 4 broquets de polvorització electrostàtica simultàniament. La bomba pot ser ajustada individualment per alimentar amb un volum precís del lubricant requerit a cada filtre i pot ser fàcilment incorporat a línies ja existents.

El sistema consta dels següents components: panell de control amb PLC, fins a 4 broquets injectors de polvorització electrostàtica amb bomba injectora per a cada broquet, dipòsit d'oli lubricant de 1,9 litres i conjunt regulador de pressió, filtre i manocontacte.

El sistema Accucoat 52200 té diversos avantatges: lubricació completament uniforme de les àrees crítiques de la cadena, entre el coixinet i el passador, perllongant la vida de la mateixa, eliminació de la boira d'oli creant una atmosfera segura per als operaris, reducció de la possible contaminació de producte amb l'oli, alta eficiència de transferència reduint els consums d'oli i costos d'operació, minimitza els costos de neteja en reduir l'excés de polvorització, programat i testat al 100% per a aquesta ràpida i pantalla tàctil opcional per una fàcil monitorització i variació de paràmetres.