Sistemas de identificación y mecanismos, S.L. (SIMEC) - Equips per la control d'accès i presència

Simec Campus

Sistema de gestió de targetes: destinats instal·lacions esportives

Fotografia de Sistema de gestió de targetes
Grup SIMEC (Sistemes d'Identificació i Mecanismes de Control, SL) que comercialitza productes i solucions específics destinats instal·lacions esportives, ha desenvolupat un Sistema Integrat de Gestió de Targetes que s'adapta a les necessitats pròpies de cada instal·lació i que pretén donar un valor afegit a la targeta de soci, fent que no solament serveixi com a forma d'identificar al titular.

Dotant a la targeta d'un sistema d'identificació i al club dels mitjans tècnics necessaris concordes amb les seves necessitats, és possible millorar la interacció soci-club i obtenir importants beneficis per a ambdues parts.

D'aquesta forma, la targeta, a més de ser un element d'identificació és un instrument de control d'accessos, una eina d'ajuda a reserves de serveis i un mitjà de pagament.

La mateixa targeta serveix per identificar-se, pagar, gestionar programes de socis i acreditar-se en els controls d'accés en els quals solament es permeti el pas a persones autoritzades. Programes de fidelització i segmentació dels usuaris ajudaran a millorar la gestió i la qualitat del servei que es presta als socis.