Metso España, S.A. - Garbells per a pedreres

Metso Minerals-Plantas Trituradoras Nordberg CVB

Sedassos: disponibles amb 2, 3 i 4 safates, primàries o secundàries

Fotografia de Sedassos
Els sedassos Nordberg de la sèrie CVB són de moviment circular uniforme. Estan proveïdes en tots dos costats de mecanismes MV estàndard de masses giratòries, lubricados amb greix i units entre si per un eix-cardan.

L'eix de transmissió situat al centre de gravetat transmet un moviment circular en qualsevol punt del sedàs que, combinat amb la inclinació de les malles, aconsegueix una elevada eficàcia per a tot tipus d'aplicacions (tot en un, mitjà, fi)

Els sedassos Nordberg de la sèrie CVB són versàtils, es poden utilitzar tant per a un garbellat secundari com a terciari (en sortida d'una quebrantadora per exemple). La inclinació estàndard és de 18º, es pot modificar en casos particulars (espai limitat). Els contrapesos ajustables permeten ajustar-se les condicions de l'aplicació.

Per rebre material primari (fins a 400 mm, 16 polzades) la configuració de la CVB primària disposa d'una primera safata d'alleujament reforçada (xapa perforada o malla de goma) i de laterals realçats. Els ajustos del sedàs es modifiquen concorde a l'aplicació primària (augment del parell).

Disponibles amb 2, 3 i 4 safates, primàries o secundàries, amb rampes de rentat i/o galvanitzades, els sedassos Nordberg de la sèrie CVB cobreixen un ampli ventall d'aplicacions.