Ayerbe Industrial de Motores, S.A. - Altres articles de la llar

Winbot 710

Robot netejavidres: servei de neteja de tres etapes per aconseguir la màxima eficàcia

Fotografia de Robot netejavidres
Revolucionari robot neteja cristalls Winbot, per a ús domèstic i professional (empreses, tendes, hospitals) permet estalviar temps i diners.

Una ampolla de solució de neteja per humitejar el coixinet de microfibra davantera, una guia de goma per netejar, i un segon coixinet de microfibra per assecar. Neteja les finestres, miralls, portes de vidre i més, amb solament el toc d'un botó. Pot netejar vidres de qualsevol espessor, fins i tot finestres de vidre tèrmic. El model W710 està dissenyat per treballar en finestres que tinguin marcs, d'almenys 2 cm.

Servei de neteja de tres etapes per aconseguir la màxima eficàcia:

- En primer lloc, el coixinet de microfibra davantera es rocía amb una solució de neteja que humiteja, desenganxa i absorbeix la brutícia.

- En segon lloc, la guia de goma remou el brut i la humitat que queda en el vidre.

- En tercer lloc, el coixinet de microfibra posterior asseca el vidre, quedant impecable.

Ruta de neteja automátizada:

- Determina automàticament la grandària de la finestra i després es programa un camí per netejar la finestra de forma ràpida i eficient.

Capacitat de succió de gran abast:

- Una vegada iniciada, la bomba de buit intern de Winbot 7 genera suficient succió en la finestra per fixar la unitat i permetre el seu moviment.

Protecció extra de seguretat:

- Si Winbot s'utilitza per netejar una finestra sobre el nivell del sòl, la ventosa de seguretat proporciona una protecció addicional.

- El cos de Winbot 7 està envoltat de material extremadament suau que no ratlla el marc de la finestra, i el material en la seva part inferior està dissenyat per no rayar el cristall.

- Equipat amb esglaons de conducció antiresbalantes i dos motors de gran abast eficaç, té el que es necessita per netejar sense relliscar.

- Posseeix mano control remot per poder dirigir el Winbot a distància.

Fàcil manteniment: Els draps de neteja són fàcils de llevar, de rentar i d'assecar.

Disseny silenciós: Emet un so de tan sols 55 decibels, Winbot no va a interferir amb una conversa normal, escoltar la televisió o música.

Menys fricció, més protecció: El topall de Winbot i corrons laterals mantenen la unitat i la finestra protegida, i redueix la fricció. Quan es troba amb un obstacle, com un marc de finestra, Winbot ajustarà automàticament la seva ruta i mantindrà la neteja.