Ayerbe Industrial de Motores, S.A. - Aspiradors de neteja

Deepoo D76

Robot aspirador: amb una gran capacitat de succió

Fotografia de Robot aspirador
Ayerbe Industrial de Motors S. a. completa la seva gamma de robots aspiradors Ecovacs amb el Robot aspirador D76, únic en prestacions a nivell mundial.

Ecovacs és un dels majors fabricants del món d'aspiradors OEM, amb una producció de tres milions d'aparells a l'any. Fa 6 anys va començar amb el desenvolupament dels robots aspiradors Deepoo, i en l'actualitat s'estan venent en 97 països, amb un gran èxit.

El model D76 té una gran capacitat de succió, amb 400 Pa. Compta amb una funció de traspàs automàtic de la pols del dipòsit del robot al de l'estació de càrrega i inclou accessoris que permeten a l'aparell convertir-se en un aspirador convencional per així poder netejar tots aquells llocs als quals el robot Deepoo no pot arribar.

Compta amb pantalla LCD que facilita una doble programació horària diària i setmanal, 5 maneres de treball, dos raspalls laterals per netejar les cantonades i redueix la velocitat abans de xocar amb objectes. A més, compta amb funció de veu, que ens avisa de possibles incidències. El robot Deepoo torna per si mateix a la base de recarrega quan detecta que li queda bateria. És llavors quan traspassa tot de la pols d'un dipòsit a un altre.

Compta amb tecnologia anti-enredos, que li permet sortir amb èxit dels enredos produïts per cables.

Ayerbe disposa de 120 serveis tècnics en totes les províncies, i a més repara qualsevol robot en les seves instal·lacions de Vitòria en 24 hores.

Els robots aspiradors Deepoo compten amb dos anys de garantia, i una excel·lent qualitat..