Clever Filtración - Altres tipus de màquines per a àrids

Clever RG

Reixes de debaste: amb neteja contínua i automàtica

Fotografia de Reixes de debaste
El desbastament té per objecte separar i protegir l'estació o procés de la possible arribada de grans objectes, separar i evacuar fàcilment les matèries voluminoses,etc.

El funcionament, generalment discontinu, del dispositiu de neteja pot controlar-se mitjançant un temporitzador regulable, o bé mitjançant un mesurador de pèrdua de càrrega diferencial, podent també utilitzar-se una combinació de tots dos.

Aquest equip es recomana per a reixes de desbastament amb neteja contínua i automàtica que estiguin instal·lades en canals de gran profunditat.

La neteja s'executa mitjançant diverses pintes que recullen, transporten i finalment evacuen els residus sòlids dipositats en la reixa pel flux del canal. Aquests sòlids una vegada elevats es descarreguen per la part superior en un contenidor, cinta transportadora, cargol infinitat, compactador hidràulic, etc.

Es poden instal·lar tants trams de pintes com siguin necessaris. La quantitat es determina tenint en compte el volum de sòlids que es transporten pel canal.

La cadena motriu es llisca sobre els seus propis corrons per les seves respectives guies, la qual cosa la manté centrada i estable. El seu manteniment consisteix simplement en el seu greixatge periòdic. Aquesta cadena està proveïda d'un tensor en la part superior de la màquina per al seu fàcil ajust en cas de ser necessari.